Proclaimer / Disclaimer

Foutje ontdekt?
Stressontlader is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en ik doe er alles aan om deze actueel en juist te houden. De informatie op deze website is grotendeels bedoeld als informerend van aard. Ondanks de grote zorgvuldigheid waarmee informatie geplaatst wordt, kan het voorkomen dat er onjuiste of onvolledige informatie op een van de pagina’s van deze website terecht gekomen is. Komt u een fout tegen, dan stel ik het zeer op prijs als u me hiervan op de hoogte stelt (stressontlader@gmail.com) en ik zal zo snel mogelijk contact met u opnemen. Dat geldt ook voor het geval er iets niet goed werkt. Bij voorbaat mijn excuses voor eventuele overlast.

Aansprakelijkheid en overleg
Stressontlader is Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie op deze website. Stressontlader aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor enige directe of indirecte schade op welke wijze ook ontstaan, als gevolg van gebruik van de site beschikbare informatie of het om welke reden dan ook niet beschikbaar zijn of niet behoorlijk functioneren van de website. De informatie op deze website kan op ieder moment door Stressontlader gewijzigd worden. We kunnen indien nodig wel altijd overleggen.

Links
De links die op deze website worden vermeld dienen ter aanvullende informatie. Stressontlader heeft geen zicht op de wijze van het hanteren van privacy gegevens op deze websites en op de juistheid van informatie.